Перше золото в 2024р! Тріумфальний чемпіонат з волейболу!

 12-го та 13-го березня було проведено обласні змагання серед студентів закладів професійної освіти з волейболу. Шляхом сліпого жеребкування команди були розподілені на 4 групи, лідери яких виходили у фінал турніру. В перший день змагань матчі проводились на майданчику училища №8 та у нашому рідному ЧВПУР.

Загальне керівництво щодо проведення змагань здійснювало Чернівецьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, безпосереднє ж проведення було покладено на головну суддівську колегію.

На правах господарів, наші хлопці досить впевнено перемогли обох своїх суперників у групі, не віддавши жодного сету, матчі закінчились з однаковим рахунком ( 2-0, 2-0). Найцікавіше чекало на команди 13-го березня, в рамках фіналу. На майданчику зустрілись 4 лідера кожної з груп, тобто команди більш підготовлені, зіграні та якісно укомплектовані. Всі три гри супроводжувались напруженою боротьбою, яскравими емоціями, намаганням виграти кожний розіграш, адже часто матч завершувався з перевагою в 2 вирішальних бала.

Приємно констатувати, що команда ЧВПУР виявилась найміцнішою та буквально "вигризла" перемоги у вирішальні моменти, посівши 1 місце! Хлопці проявили характер, показали себе дисциплінованими та дуже мотивованими командними гравцями, за що їм окрема вдячність, при цьому була продемонстрована досить якісна гра, яку точно оцінили поціновувачі волейболу.

Склад нашої команди: Рогожа Андрій, Мітрік Василь, Реус Іван, Аперті Олександр, Ткачук Олександр, Сидоряк Максим, Бурлака Станіслав, Биндю Дмитро та Голодняк Максим.

Команди, які посіли 1-3 місця нагороджувались дипломами та кубками!










 

Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Першість ЧВПУР з волейболу!

Змагання XV обласних Спортивних ігор серед здобувачів закладів професійної освіти з легкої атлетики!

Всеукраїнський захід "Challenge Fest"!