Багатоборство та дружній матч присвячені Х-й річниці Національної Гвардії України!

 Протягом останнього навчального тижня, наші здобувачі освіти були залучені до різних фізичних активностей присвячених 10-й річниці Національної Гвардії України. Ми запропонували позмагатись у так званому багатоборстві, що включало підтягування на перекладині, віджимання, стрибки в довжину, перетягування канату...Здобувачі освіти з радістю приймали участь в даних дисциплінах, демонструючи різні показники фізичної готовності, але що важливо - кращі за минулорічні! В знак такої події, змагання передбачали прояв сили, витривалості, бажання перемогти та командного духу.

Ну а 21-го березня, команда ЧВПУР з волейболу відгукнулась на пропозицію зіграти товариську зустріч з волейболу на базі "Чернівецького професійного будівельного ліцею"!

На майданчику команди демонстрували гарне володіння технічними прийомами гри, отримали багато позитивних емоцій та заряд бадьорості на майбутні спортивні події.

Дякуємо Національній Гвардії України за змогу проводити змагання, займатися спортом та розвивати молодь! І ставимо в приклад людей, що є у її складі, які боронять нашу славетну державу щодня!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Першість ЧВПУР з волейболу!

Змагання XV обласних Спортивних ігор серед здобувачів закладів професійної освіти з легкої атлетики!

Всеукраїнський захід "Challenge Fest"!